Mozizz és majszolj sajtot!

Bel-Budán és környékén sose lehet unatkozni, akárhová megy az ember, programok várják mindenütt.

A Millenárison Gasztropiknik lesz szombaton és vasárnap, erre a hétvégére a téma a sajt. Lesz sajtmustra, sajtverseny és sajtkészítés. Jelen lesznek a magyar, svájci, olasz, francia sajtkészítők, és természetesen lehet kóstolni, vásárolni.

A családosoknak kicsit messzebb kell szaladni, mert vasárnap ismét a Kultúrkúria várja őket, évadzáró gyermekmulatsággal. A rendezvény nagyon színvonalas, lesz bábszínház, népmesei témájú játszóház, ügyességi játszótér, elmaradhatatlan arcfestés és körhinta. A gyerekek részt vehetnek Kárász Eszter és az Eszter-lánc mesezenekar előadásán is, ami igazán megmozgat mindenkit: egyszerre zenélős, táncolós, verselős, hangszer- és léleksimogatós. A belépés díjtalan!

Szerdától a MOM-ban beindul az éjszakai élet, hiszen minden szerdán a régi kertmozik hangulatát idézik meg ingyenes filmvetítésekkel. A filmek kezdési időpontja 21 óra, és ha rossz az idő, akkor se kell hazamenni, fedett helyszínen rendezik meg a programot. Július 3.-án az “Egy csodálatos elme” lesz műsoron.

Érdemes kicsit korábban érkezni ezeken a napokon a MOM Kulturális Központba, hiszen 17 órától könyv csere-berét szerveznek. Ha akad a polcodon olyan könyv, amit már nem olvasol, vagy amiből kettőt kaptál ajándékba, vidd magaddal. A Szabadpolcról választhatsz helyette másikat, olyat, amit még nem olvastál. Jó állapotú könyvet vigyél, és vedd figyelembe, hogy egyszerre legfeljebb 10 könyv cserélhető.

Jó olvasgatást, kellemes hétvégét!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük