A Sikeres Vállalkozásokért rendezvénysorozat

Vállalkoznál? Vállalkozol? Munkahelyeden döntéseket hozol, vagy szeretik, ha jó, a céget építő ötletekkel állsz elő? A II. kerületben érdekes előadássorozaton vehetsz részt – teljesen ingyen!

A programsorozat a KKV szektort célozza meg, és eddig igen érdekes és hasznos előadások voltak. D Bikfalvi Moni a weboldalak készítéséről, Villányi Balázs pedig az online marketingről beszélt. Ezeknek az előadásoknak a jegyzete letölthető most is a “klub” facebook oldalára feltett linkekről: http://www.facebook.com/vallalkozoklub . Aki nem vett részt eddig, az is érdekes információkhoz juthat, és érdemes figyelni, hogy milyen előadás várható még. A következő alkalom 2013. január 10.-én lesz a Klebelsberg Kultúrkúria Nagyszalonjában (1028 Bp. Templom u. 2-10.). A téma: EU pályázatok – hogyan (ne) fogjunk hozzá? Az előadó Ríz Ádám szervezet fejlesztési tanácsadó, EU-projektszakértő. Előzetes regisztráció nem szükséges.

Most már csak az a kérdés, lesz-e folytatás, az eddig meghirdetett három időponton túl vajon február második csütörtökén is várja a Klebi a KKV szektor képviselőit? Téma biztosan akad bőven. Téged mi érdekelne, milyen témájú előadásra mennél el szívesen?

One Comment on “A Sikeres Vállalkozásokért rendezvénysorozat”

Comments are closed.