A Sikeres Vállalkozásokért rendezvénysorozat

Vállalkoznál? Vállalkozol? Munkahelyeden döntéseket hozol, vagy szeretik, ha jó, a céget építő ötletekkel állsz elő? A II. kerületben érdekes előadássorozaton vehetsz részt – teljesen ingyen!

A programsorozat a KKV szektort célozza meg, és eddig igen érdekes és hasznos előadások voltak. D Bikfalvi Moni a weboldalak készítéséről, Villányi Balázs pedig az online marketingről beszélt. Ezeknek az előadásoknak a jegyzete letölthető most is a “klub” facebook oldalára feltett linkekről: http://www.facebook.com/vallalkozoklub . Aki nem vett részt eddig, az is érdekes információkhoz juthat, és érdemes figyelni, hogy milyen előadás várható még. A következő alkalom 2013. január 10.-én lesz a Klebelsberg Kultúrkúria Nagyszalonjában (1028 Bp. Templom u. 2-10.). A téma: EU pályázatok – hogyan (ne) fogjunk hozzá? Az előadó Ríz Ádám szervezet fejlesztési tanácsadó, EU-projektszakértő. Előzetes regisztráció nem szükséges.

Most már csak az a kérdés, lesz-e folytatás, az eddig meghirdetett három időponton túl vajon február második csütörtökén is várja a Klebi a KKV szektor képviselőit? Téma biztosan akad bőven. Téged mi érdekelne, milyen témájú előadásra mennél el szívesen?

One Comment on “A Sikeres Vállalkozásokért rendezvénysorozat”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük