Biciklizd be Bel-Budát!

„Bringával járnál a városban, de nincs mindenhol bicikliút/sáv és félsz az autók között? Nem ismered a KRESZ-t? Gyere el a Magyar Kerékpárosklub által indított Bebiciklizés akcióra!”

Ezek a szavak csalogatnak, és remélem, nem csak engem, hogy akár most vasárnap kerékpárra pattanjak.

Az elmúlt időszakban több cikk is foglalkozott a közlekedéssel, az életveszélyes Halász utcai felhajtóról még videót is megnézhettél a Bel-Budai Hírek egyik oldalán. Az új közlekedési jelek, a zsúfolt utak bizony nem hozzák meg a kedvet a kerékpáros közlekedéshez.

A bebicikliző program szervezői nem csak a KRESZ-ben segítenek, de végigbeszélhetitek velük a nehezebb útvonalakat, helyzeteket. Dicséretes, hogy az ígéretek szerint az ingyenes program egyszerre népszerűsíti a kerékpározást, ülteti el a kulturált együtt-közlekedés gondolatát a fejekbe és eközben biztonságos biciklizésre is nevel.

Legközelebb a Clark Ádám téren lesz lehetőséged erre a szuper ingyenes információ-cserére. A túrát október 28.-án, vasárnap indítják 14:30-kor.

Bővebb információkat itt találsz: Bel-Budai Bebiciklizés

Végül álljon itt egy videó a Magyar Kerékpárosklubtól, ahol szintén a kulturált együtt közlekedést népszerűsítik. Ugye, Te nem így közlekedsz?

One Comment on “Biciklizd be Bel-Budát!”

Comments are closed.