Fuss vagy lazíts – hétvégi programajánló 1.

Rengeteg program lesz ezen a hétvégén is környékünkön. A mozgás szerelmeseinek különösen sok lehetősége lesz, hiszen városszerte sok futóverseny lesz. Figyelem, az útlezárások mind az autósokat, mind a tömegközlekedéssel utazókat érintik!

A Millenárisról indul vasárnap a II. Kerületi kaptató verseny. A nevezés díjtalan, korcsoportok szerint lehetséges a nevezés, és van gyalogló és kerekesszékes táv is. Ha kedvet érzel egy rövid, 2200 m-es táv lefutására, vagy szeretnéd a gyermekednek megmutatni, milyen élmény lehet együtt futni másokkal, itt találsz bővebb információt: http://www.masodikkerulet.hu/sport/keruletikaptato 

A Hegyvidéki Szabadidősport Központ a Fogaskerekű legyőzésére hívja a komolyabb szintkülönbséget is vállaló sportolókat. Itt nem csak futni, de bringázni is lehet. Nevezési díj is van, kivéve azoknak, akik a kutyusukkal vesznek részt a versenyen – az első 100 kutyás jelentkező számára ugyanis ingyenes a verseny. Ha a XII. kerületbe jársz iskolába, vagy van Hegyvidék kártyád, akkor is díjtalan a nevezés. Részletekről a Szabadidő központ honlapján tájékozódhatsz. Ez a program szombaton lesz, így akár mindkét napon futhatsz egy jót.

Drukkoljunk a futóknak, hogy a jó időjárás is meglegyen nekik!

Aki inkább egy helyszínen szeretné átmozgatni a testét-lelkét, szintén a Millenárisra induljon  vasárnap. Itt rendezik meg az Országos Jógafesztivált. A programok, bemutatók jó része díjtalan, csak egy-két speciális workshopra kell belépőt fizetni. Érdemes előre tájékozódni, mert a jóga rengeteg ága bemutatkozik, lesz női- és gyermekjóga is. A rendezvény hivatalos honlapja: http://www.jogafesztival.hu

Te melyik programra mennél el szívesen? Vagy a kultúra érdekelne inkább? Lesz lehetőség abban is elmélyedni most hétvégén!

One Comment on “Fuss vagy lazíts – hétvégi programajánló 1.”

Comments are closed.