Ha számít, mit eszik a kicsi

Bár a szmogon, a zöldfelületek mennyiségén talán nem segíthetünk könnyen, azért valamit megtehetünk a gyermekeink egészségéért. Az, hogy mit eszik a kisgyermek – főleg az első három évben – jórészt a szülőkön múlik. Az I. kerület Iskola utcai bölcsődéjében most többet tudhatsz meg arról, hogyan tápláld a gyermeked.

Egészséges táplálkozás gyermekkorban” címmel szervezett előadást a Budapest I. kerületi Önkormányzat Egyesített Bölcsődéje. Az előadás célja, hogy a szülők, nagyszülők, érdeklődök minél többet megtudjanak a helyes táplálkozási szokások kialakításáról.

Emlékszem, mikor első gyermekemmel érkeztünk el a hozzátáplálás időszakába, kétségbeesetten bújtam a könyveket, Internetet, faggattam a védőnőt és a háziorvost. Ráadásként tanácsokat osztott a nagyi és a dédi, nem beszélve Jóska bácsiról, aki egy alkalommal így kiáltott fel: “nyomjatok egy szál kolbászt a kezébe, hadd’ szokja!” Egyszóval, nehéz volt eligazodni a sok tanács között, főleg amikor az egyik szöges ellentétben állt a másikkal.

Ha te is tapasztaltál már hasonlót, vagy egyszerűen érdekel, hogyan adhatnál változatos és egészséges ételt minden nap a gyermekednek, gyere el erre az előadásra.

Helyszín: 1011 Budapest, Iskola u. 22-24., bölcsőde

Előadó: Antal Emese, az MDOSZ főtitkára

Időpont: 2014. január 30. 16:30

Lesz lehetőség a kérdések feltevésére, és a bölcsőde dolgozói jóvoltából kóstolni is lehet az ételekből. Nem gond az se, ha gyerekkel érkezel, hiszen az előadás idejére gyerekfelügyeletet is biztosítanak.

A bejegyzés kategóriája: Család, Programajánló
Kiemelt szavak: , , , , , , , , .
Közvetlen link.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>