A Sikeres Vállalkozásokért rendezvénysorozat

Vállalkoznál? Vállalkozol? Munkahelyeden döntéseket hozol, vagy szeretik, ha jó, a céget építő ötletekkel állsz elő? A II. kerületben érdekes előadássorozaton vehetsz részt – teljesen ingyen!

A programsorozat a KKV szektort célozza meg, és eddig igen érdekes és hasznos előadások voltak. D Bikfalvi Moni a weboldalak készítéséről, Villányi Balázs pedig az online marketingről beszélt. Ezeknek az előadásoknak a jegyzete letölthető most is a “klub” facebook oldalára feltett linkekről: http://www.facebook.com/vallalkozoklub . Aki nem vett részt eddig, az is érdekes információkhoz juthat, és érdemes figyelni, hogy milyen előadás várható még. A következő alkalom 2013. január 10.-én lesz a Klebelsberg Kultúrkúria Nagyszalonjában (1028 Bp. Templom u. 2-10.). A téma: EU pályázatok – hogyan (ne) fogjunk hozzá? Az előadó Ríz Ádám szervezet fejlesztési tanácsadó, EU-projektszakértő. Előzetes regisztráció nem szükséges.

Most már csak az a kérdés, lesz-e folytatás, az eddig meghirdetett három időponton túl vajon február második csütörtökén is várja a Klebi a KKV szektor képviselőit? Téma biztosan akad bőven. Téged mi érdekelne, milyen témájú előadásra mennél el szívesen?

A bejegyzés kategóriája: Munka, vállalkozás
Kiemelt szavak: , , , , .
Közvetlen link.

A Sikeres Vállalkozásokért rendezvénysorozat bejegyzéshez 1 hozzászólás

  1. Visszajelzés: A Sikeres Vállalkozásokért rendezvénysorozat | ihirek.hu

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>